SERVEIS DE SUPORT

Unitat de Projectes Internacionals

La Unitat de Projectes Internacionals es va crear el febrer de 2021. Des de llavors, s’ha consolidat com la unitat de suport als Projectes Internacionals Competitius, tant en la fase de pre-award com en la de post-award.

En la fase pre-award, les nostres tasques inclouen la cerca i difusió de noves oportunitats de finançament competitiu, sent l’enllaç entre els investigadors i les agències de finançament i els punts de contacte nacionals. I, per descomptat, la tasca més important és proporcionar suport d’alta qualitat als investigadors en la preparació de nous finançaments competitius en totes les fases de la proposta, des del disseny del projecte, la creació de consorcis, l’estimació del pressupost i la revisió de la proposta.

A més, també facilitem la creació de xarxes per a trobar propostes de projectes i socis, participem en fòrums internacionals de recerca, xarxes i òrgans de decisió i organitzem sessions de formació per a la comunitat científica.

En la fase de post-award, les nostres tasques inclouen la gestió de la cartera de projectes competitius actius, el suport en la formalització d’acords de concessió, la realització de la gestió financera dels projectes, la presentació d’informes financers i la preparació d’auditories quan sigui necessari.

Objectius principals

  • Identificar i promoure noves oportunitats de recerca i optimitzar-les a través d’un pla personalitzat i professionalitzat.
  • Augmentar el nombre de projectes competitius internacionals concedits.
  • Augmentar la internacionalització de l’IR Sant Pau i promoure el networking.

 

Responsable de la Unitat de Projectes Internacionals
Noemí Carranza, PhD.

Equip
Regina Rubira
Anna Sillero
Declan de la Fuente

 

Darrera actualització: 31 de juliol de 2024

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació i realitzar tasques analítiques. Si continues navegant, considerem que n’acceptes l’ús. Més informació